image
Ofte stillede spørgsmål
Hvad er vores fragt pris?
vi sender med hjemmeleverning 49,00 kr
Levering
Vores leveringstid: mellem 2-6 arbejdsdage
 
Leveringstiden varierer hvilken produkter du køber, da vores produkter ikke bliver producer før bestilling. så vi ikke har overproduktion af hensyn til miljøet.
Personlig plakater?
Hvor lang tid tager det før min personlig billede er færdig?
Det kommer meget an på hvilket design du har valgt.  De fleste af vores plakater vil være designet færdig inden for 5-7 hverdage. Dog kan der i travle perioder, omkring højtider og ved udsalg være længere ventetid. Vi bestræber os på at få plakaten sendt ud inden for 12 hverdage. 

vil du gerne have plakat hjem inden en bestemt dato må du meget gerne skrive til os, så kan vi give et svar på hvor lang tid det kommer til at tage. 


Fortrudt min orde på personlige plakat. Kan jeg få den refunderet?
- Vi kan desværre ikke refundere ordre, efter arbejdet er begyndt.  Hvis ikke arbejdet er begyndt endnu kan du få refunderet det fulde beløb. 

 Hvordan ved jeg om mit billede er i god nok kvalitet til at lave et billede ud af det?
- Hvis du er i tvivl om billedet vil fungere til en af vores plakater, må du meget gerne sende en mail til webshop@bybjoerk.dk eller skrive til os på vores sociale medier og spørge inden du bestiller.  Vi vil gøre vores bedste for at vejlede dig til det bedste resultat. 

Kan jeg se designet inden jeg bestiller plakaten? 
- Det er desværre ikke muligt for os at vise designet inden du bestiller plakaten, da alle vores plakater bliver tegnet digitalt.  Vi tilbyder at man kan se plakaten inden den bliver printet, så mindre ændringer kan laves hvis du ikke er tilfreds med resultatet. Har du et spørgsmål?
STIL ET SPØRGSMÅL